Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen különleges panirozási...

Milyen különleges panirozási módok vannak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

mármint úgy hogy mivel?

a zsemlemorzsán kívül?

lehet simán párizsiasan liszttel és tojással, prézli nélkül

így is nagyon finom

aztán lehet hogy liszt nélkül csak tojás és panírmorzsa

aki rántott palacsintát csinál a prézli helyett használhat összetört dióbelet

2012. máj. 3. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
sajtos, szezámmagos, borsos-kukoricalisztes, zöldfűszeres.
2012. máj. 3. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tört sajtos ostyalap, corn flaces,ropi-ban is meg lehet forgatni, de ha a zsemlemorzsába teszel szezám magot, sajtot, diót, az is finom. A sör tésztában sütött hús, és a reszelt krumpliban megforgatott is kíváló.
2012. máj. 3. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Palacsintatésztába burgonyát reszelünk és ebbe mártjuk a húst.


Szoktam a prézlibe tört corn flakest tenni, ilyenkor jó ropogós a rántott hús, vagy zöldség, de lehet a prézlibe szezámmagot, vagy tört dió/mandula darabokat is tenni.


Tojásba zöldfűszerek, bors, majoranna.

2012. máj. 3. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tojás+liszt+prézli és ha van otthon akkor mindig töltök hozzá sört. Nagyon finom lesz.
2012. máj. 3. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sörtészta

Reszelt krumpli a sörtésztába.Erre szoktak tenni kisülés után fokhagymás tejfölt+sajtot

Kukorica reggeli pehely prézli helyett(KFC)

Burgonya csipsz összetörve.Olyan ízű lesz amilyen csipszet használsz.Pl a tejfölös zöldfűszeres isteni a hagymakarikák panírozásához. Na ezek voltak azok amikor nem számat mit eszel:D

Egészségesebben:Összetört magvak, zabpehely, tojáshoz zsírmentes joghortot , összetört fokhagymát adni.Lehet egészségesebben is sütni a rántott dolgokat.Sütőpapírral kibélelt tepsibe rakni a panírozott cuccokat pici olajjal megöntözni és forró sütőben megsütni.Félidőben fordítani.

2012. máj. 3. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kréker kekszet összetörsz, mintha zsemlemorzsa lenne és abba panírozod a fokhagymás kefir be áztatott húst, mondjuk ezt csak csirkemellel szoktam.
2012. máj. 3. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!