Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ünnepi különleges húsétel?...

Ünnepi különleges húsétel? Kérhetek ötletet?

Figyelt kérdés
Valami olyasmit szeretnénk ami nem drága(vagyis elönyben csirkehús és darálthús),különleges és jól mutat egy születésnapi ebéden!Köszönöm! :)
2012. febr. 29. 12:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rácos csirke. Megfőzöd félig a krumplit héjában, ha kihűlt, karikára vágod, és zsírozott tepsiben lerakod.Megsózod. Ráteszed az előtte egy kicsit átpirított csirkehúst, arra teszel lecsót, és tejfölt. Utána megint krumpli, és tejföl. Be a sütőbe, és addig sütöd, amíg a tejföl el kezd pirulni. Nagyon finom, és mutatós is.Ráadásul egyszerű. Előre is elkészítheted, már csak a sütőbe tétel van hátra.
2012. febr. 29. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt csináltam múlt héten, nagy siker volt :)


[link]


Ezt az alapreceptet ízlés szerint variálhatod is, tekerhetsz bele sonkát, mozzarellát, ami tetszik. :)

2012. febr. 29. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nem darált húsból, de sovány jókora lapocka szeletből ajánlanám a gombás-aszaltszilvás töltelékkel töltött, majd baconba tekert göngyölthúst. nagyon finom és látványos.

ugyanezzel töltelékkel dupla csirkecombokat is meg lehet tölteni.

ha érdekel írj, és szívesen leírom.

2012. febr. 29. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Pl. ez amit belinkelek, ez a családom nagy kedvence. Én kicsit átvariáltam, pl. pulykamell helyett csirkemellet használok.

És úgy oldom meg hogy torta formája legyen, hogy egy magas peremű jénai tálba (vagy valaki kuglóf sütőformába) rétegzem, és úgy sütöm. Amikor kihűlt akkor tudom szépen úgy szelni mintha tortacikkek lennének. Ja igen, és a reszelt sajtot fel szoktam dobni még kevéske füstölt sajttal is, Sokkal finomabb ízt ad így az egésznek.


[link]


Vagy ez is nagyon nagy kedvence a családomnak, hasonló az ízvilága mint az előzőnek:


[link]

2012. febr. 29. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]


Én ezt szoktam. Nem kell megijedni a látványtól, nem nehéz elkészíteni. Pasi vagyok, és én is meg tom csinálni, ez elárul mindent:D

A töltelék pedig az lehet amit Te szeretnél. Én császárszalonnát szoktam bele rakni, lilahagymát, főtt tojást, kis sajtot, fűszereket, bacont. Persze rakhatsz bele csirkét is, vagy bolognai ragut is. Fantázia kérdése:)

2012. febr. 29. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

13.48!


Minden elismerésem eme remekműhöz! :-)


Én rutinos sütő.főző emberke vagyok, hisz családom van, de komolyan nem lenne türelmem egy ilyen krokit összehozni. :-)

2012. febr. 29. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek a nyúlhúst, akkor ezt ajánlanám:

[link]

(Nálunk a hentesnél olcsóbb a nyúlcomb kilója mint a csirkemellé, ezért merem ajánlani)

2012. febr. 29. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!