Ünnepi különleges húsétel? Kérhetek ötletet?
Én ezt csináltam múlt héten, nagy siker volt :)
Ezt az alapreceptet ízlés szerint variálhatod is, tekerhetsz bele sonkát, mozzarellát, ami tetszik. :)
nem darált húsból, de sovány jókora lapocka szeletből ajánlanám a gombás-aszaltszilvás töltelékkel töltött, majd baconba tekert göngyölthúst. nagyon finom és látványos.
ugyanezzel töltelékkel dupla csirkecombokat is meg lehet tölteni.
ha érdekel írj, és szívesen leírom.
Pl. ez amit belinkelek, ez a családom nagy kedvence. Én kicsit átvariáltam, pl. pulykamell helyett csirkemellet használok.
És úgy oldom meg hogy torta formája legyen, hogy egy magas peremű jénai tálba (vagy valaki kuglóf sütőformába) rétegzem, és úgy sütöm. Amikor kihűlt akkor tudom szépen úgy szelni mintha tortacikkek lennének. Ja igen, és a reszelt sajtot fel szoktam dobni még kevéske füstölt sajttal is, Sokkal finomabb ízt ad így az egésznek.
Vagy ez is nagyon nagy kedvence a családomnak, hasonló az ízvilága mint az előzőnek:
Én ezt szoktam. Nem kell megijedni a látványtól, nem nehéz elkészíteni. Pasi vagyok, és én is meg tom csinálni, ez elárul mindent:D
A töltelék pedig az lehet amit Te szeretnél. Én császárszalonnát szoktam bele rakni, lilahagymát, főtt tojást, kis sajtot, fűszereket, bacont. Persze rakhatsz bele csirkét is, vagy bolognai ragut is. Fantázia kérdése:)
13.48!
Minden elismerésem eme remekműhöz! :-)
Én rutinos sütő.főző emberke vagyok, hisz családom van, de komolyan nem lenne türelmem egy ilyen krokit összehozni. :-)
Ha szeretitek a nyúlhúst, akkor ezt ajánlanám:
(Nálunk a hentesnél olcsóbb a nyúlcomb kilója mint a csirkemellé, ezért merem ajánlani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!