Marcipánnal, vagy fondanttal hogyan kell bevonni a tortát?
Figyelt kérdés
Tehát megsütöm a tortát,és megtöltöm.Kinyújtom a marcipánt ,és csak ráteszem a torta tetejére?2012. ápr. 30. 21:55
1/6 anonim válasza:
Itt egy kis segítség hozzá.Még annyit hozzátennék, hogy nem szabad túl vékonyra nyújtani, mert könnyebben szakad, és nem is lesz olyan sima.megjegyzem szerintem nem könnyű, elég nagy gyakorlat kell hozzá.Nekem vagy harmadjára lett elfogadható, pedig elég jól elboldogulok a tortákkal.
3/6 anonim válasza:
A fondan egy folyékony máz. Folyamatosan keverve fel kell melegíteni testhőmérsékletűre és utána leönteni vele a tortát. Mintha csokit használnál.
A marcipánt ki kell nyújtani, feltekerni a nyújtófára, letekerni a torta felett aztán szépen rásimítani és levágni a felesleget. 2szer akkorára nyújtsd ki legalább mint a torta teteje és így elég kell legyen az egészre
4/6 A kérdező kommentje:
Olyan fondantra gondoltam,ami a második válaszadó linkjében van.Olyan mint a hamis marcipán.Még azt megkérdezném,hogy rózsaszín fondant alá tehetek csokis krémet?
2012. ápr. 30. 22:16
6/6 anonim válasza:
Mondja már meg nekem valaki h az miért fondan???? A fondan nem nyujtható és pont. Mi ez h minden amit tortára tesznek az fondan???? Komolyan mondom már kitanult cukrász is képes ilyet mondani. Ez valami külfödről jött divat v mi a túró???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!