Hogyan díszítsek marcipánnal?
Figyelt kérdés
A kérdésem inkább az, hogy a figurákat mikor készítsem el? Egy lófej tortát sütök, arra akarom marcipánból a szemét, a zablát, a sörényét. Már annyit olvastam a témáról, hogy végképp nem tudok semmit:( készítsem el a mintákat, és másnap tegyem a tortára? Vagy frissen? A zablát az oldalán is végig akarom kanyarintatni, ergo: puhának kell lennie.2011. dec. 25. 13:31
1/3 anonim válasza:
ez a legegyszerűbb... ugy a jo ha friss igy inkább aznap tedd rá. kinyujtod aztán kivágod stb stb.
2/3 anonim válasza:
marcipánt nem kell kiszáritani. hiszen nem is lesz kiállo része mindent csak ráteszel a tortára.de ha lenne is, a marci hiába szikkad meg,ha vékony eltörik. én pl egy lepkét várgtam ki és derékszögben száritottam hátha megmarad mondom de eltört,hisz nem lesz kökemény.a tiédnél nem lesz ilyen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ma kész lett, és szebb, mint gondoltam volna:)
2011. dec. 26. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!