Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan díszítsek marcipánnal?

Hogyan díszítsek marcipánnal?

Figyelt kérdés
A kérdésem inkább az, hogy a figurákat mikor készítsem el? Egy lófej tortát sütök, arra akarom marcipánból a szemét, a zablát, a sörényét. Már annyit olvastam a témáról, hogy végképp nem tudok semmit:( készítsem el a mintákat, és másnap tegyem a tortára? Vagy frissen? A zablát az oldalán is végig akarom kanyarintatni, ergo: puhának kell lennie.
2011. dec. 25. 13:31
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
ez a legegyszerűbb... ugy a jo ha friss igy inkább aznap tedd rá. kinyujtod aztán kivágod stb stb.
2011. dec. 25. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
marcipánt nem kell kiszáritani. hiszen nem is lesz kiállo része mindent csak ráteszel a tortára.de ha lenne is, a marci hiába szikkad meg,ha vékony eltörik. én pl egy lepkét várgtam ki és derékszögben száritottam hátha megmarad mondom de eltört,hisz nem lesz kökemény.a tiédnél nem lesz ilyen.
2011. dec. 25. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Ma kész lett, és szebb, mint gondoltam volna:)
2011. dec. 26. 15:31

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!