Marcipánnal fogom bevonni a tortát, az alá milyen krémet lehet kenni?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom tejszínes krémeket nem célszerű.2012. febr. 2. 20:05
1/4 anonim válasza:
bármilyen vajas krémet de nem vastagon
2/4 anonim válasza:
így van,vajaskrémet válassz,és tényleg csak vékonyan lenyen a krém a marcipén alatt.
3/4 anonim válasza:
megerősítem a többiek válaszát :)
tejszínes krém alatt bevizesedik a marcipán, eláztatja és lecsúszik róla
és hűtsd be jól a tortát!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!! :)
2012. febr. 3. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!