Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak? Sos?

Mit csináljak? Sos?

Figyelt kérdés

Nem először csinálok zöldborsó főzeléket, de most először lett darabos(összetapadt a liszt) de nagyon.

Mit csináljak hogy ne legyen ilyen??


2012. ápr. 26. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Onts hozzá tejet vagy vizet és kavargasd, míg el nem tűnnek a csomók.
2012. ápr. 26. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Benne van már a borsó?

Ha nincs, mert én habarás után teszem bele, akkor habverővel verd szét, ha már benne van, akkor kell két kanál, szedegesd ki a csomókat, és egymáson nyomkodd el, mármint a két kanálon.

2012. ápr. 26. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem értem hogy sikerült így, hova figyelhettem akkor...

semmi nem lett jó neki, azt csináltam hogy leszűrtem a borsókat (amire rá volt tapadva a lisztes massza) megmostam és vissza raktam a levébe és utána főztem tovább, baromi macerás volt de kkár lett volna kidobni...


Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

2012. ápr. 26. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a borsófőzeléknél a lisztet a párolt borsóra szórom, azzal kicsit megpirítom és utána öntöm fel vízzel. Eddig még soha nem csomosodott össze. Ha túl hígnak találnád, inkább keményítőt használj, az vízzel keverve bármikor hozzáönthető és nem csomósodik.
2012. ápr. 26. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!