A tojás feltörve tartalmaz "zselés" részt. Mind vagy csak a nem frissek?
2 dologra gondolok.
1 Ami totál kocsonyás volt, lehet, hogy azon is volt valami kis repedés, és mivel nem volt valami friss, így teljesen kiszáradt. Ki tud száradni, az biztos, még a sárgája is odaszárad a héjhoz.
2 Fertőtlenített tojás lehetett, és extra uv-t kapott, ami kicsit átrendezte a fehérje dns-ét. Mivel majdnem aminosav egyszerűségű fehérje, ezért simán tönkreteheti az uv-c sugárzás.
"Fertőtlenített tojás lehetett, és extra uv-t kapott, ami kicsit átrendezte a fehérje dns-ét."
EZ lenne a világon a legnagyobb biológiai csoda, a DNS-t NEM lehet átrendezni!!! A fertötlenités a legrosszabb eserben is csak a fehérjéket csaphatná ki, de ahhoz NEM UV sugárzás, hanem MELEG kell.
A többi tojás nem volt ilyen, amazt meg már kidobtam. Most felhívtam másik mamámat is, ő is azt mondta, hogy inkább dobjam ki az olyat.
Namost, az egyik felvetés lehet a megoldás, hogy az is meg volt repedve, és kiszáradt. Mivel kettő másik meg volt repedve, csak ezen pici volt a rés, és a tojás széttörésekor nem vettem észre. Na, asszem a végére jártunk! Kár, hogy nem írtam hamarabb a töréseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!