Hogy kell a kinai kajaldaban kaphato csirasalatat elkesziteni?
Köszönöm, de én nem erre gondoltam.
Ez csak csíra, és kicsit talán savanykás íze van.
erre gondolok!:)
Vegyél sok csírát aztán egy mély tálba önts vízet egy kis ecetet meg sok cukrot, ezt a folyékony elegyet keverd addig-addig amíg a cukor fel nem oldódik a vízben, közbe kóstolgasd, ha nagyon ecetes lett akkor tegyél bele még cukrot vagy önts hozzá vízet, vagy ízlés szerint, ahogy akarod. Azután forgasd bele a csírákat vagy egy kicsit benne is hagyhatod őket, hogy ezt az ecetes cukros lét egy kicsit magukba szívják, felvegyék. Azután tálalhatod és teheted a csírákat ki egy tányérra.
Én nagyon szeretem a tészta salátájukat, abba tesznek tésztát, uborkát meg répát, és ugyan ilyen ecetes cukros lében van. Nagyon finom. Úgy, hogy szerintem akkor ezt a csírasalátát is így csinálhatják. :)
Úgy eszi az ember ahogy akarja, ízlés szerint.
Ha akar tesz bele sok cukrot, vagy pici cukrot, vagy egyáltalán nem tesz bele cukrot.
Az édesítőszer sokkal rosszabb mint a cukor, mert nem tartalmaz természetes anyagokat, nem tudja feldolgozni a szervezet és a sok káros anyag felhalmozódk a szervezetben és rákot okoz, mert nem tud kiürülni a szervezetből, valami ilyesmit hallottam az édesítőszerről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!