Hogyan lehet elkészíteni az amerikai sajtos makarónit? Valakinek sikerült már?
Amerikában olyan szép folyós narancssárga sajt borítja a tésztát. Annyira tökéletesen néz ki és biztosan finom is. Hogy kell elkészíteni? És milyen sajtból? Én a cheddar sajtra gondoltam, de nem biztos.
Aki tud tuti bevált receptet, az megírhatja nekem, de minden infó jó lesz :)
Cheddar sajtbol vagy swiss cheese-bol csinaljuk, en a tuzhelyen szoktam, de lehet mikroban vagy sutoben is. Vagy veszel egy instant dobozosat, es megcsinalod:) vagy, ami olcsobb es finomabb: megfozod a tesztat, (elbow macaroni, magyarul talan szarvacska?) majd beleontod egy labasba, teszel ra egy adag vajat (egy doboz tesztahoz kb egy negyed rud, de latni fogod, legyen jo vajas) es ra a reszelt sajt, jo sokat tegyel ra, sozd meg ha kell, vard meg mig megolvad es kesz is. Mikroban, sutoben ugy szoktak csinalni, hogy adnak hozza egy kis tejet, tojast, lisztet, hogy suru kremes legyen. Szerintem a tuzhelyen csinalni a leggyorsabb es legegyszerubb.
Itt jo receptek vannak, bar amerikai mertekegysegekkel vannak megadva, de at lehet szamitgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!