Van valakinek valami ötlete mit csináljak vacsorára?
Figyelt kérdés
Valami gyorsan elkészíthető könnyű ételre gondoltam...semmi ötletem nincs:-(2009. jún. 20. 18:58
1/6 anonim válasza:
tésztasaláta?
tonhalsaláta?
tojássaláta?
mellé piritós
2/6 anonim válasza:
-3zacskó babapiskóta
-2doboz tejszínes puding
-2dl tej
-rum,vagy rumaroma
a tepsit kibéleled babapiskótával,majd ráöntöd a tejet,rumot,pudingot elkevered a tetején. 10percig sütöd.és kész.
én ezt csinálok ma
17/L
3/6 anonim válasza:
Tojásos krumplit
Apróbb szemű újkrumplit megtisztítasz, és vékony karikákra vágsz. Füstölt szalonnát felkockázol és kisütöd. A pörcöt kiszeded és a szalonna zsírján megpirítod a krumplit. Inkább rázd, mint keverd, hogy ne nagyon törjön össze. Ha megpirult ráteszed a szalonna pörcét. Tojást felversz, ráöntöd, elkevered és addig sütöd, míg a tojás megsül. Salátával tálalod.
4/6 anonim válasza:
nálunk lecsó van.az gyors és finom.
5/6 anonim válasza:
Tejberizs,tejbedara,gyümölcsök,melegszendvics...
6/6 anonim válasza:
$ztem elég egy tojá$o$ $zendvic$
ubival meg majonézzel
i$teni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!