Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ballagási vacsorára szeretnék...

Ballagási vacsorára szeretnék 3 tortát sütni, van valakinek bevált receptje?

Figyelt kérdés
június 17-re készülne, Én lettem megbízva vele, 16-an leszünk és biztos sikert akarok aratni, de ahhoz biztosan jól sikerülő receptek kellenének, köszönöm annak aki segít.
2011. máj. 23. 11:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem van egy tuti eperhabos tortám!

8 tojásos piskóta

8 tojás

tojásonként egy evőkanál cukor, egy púpos evőkanál liszt

1,5l epres cappy

4 csomag dr oetker vaníliás puding

eper ízlés szerint

5 dl tejszín, vagy hulala növényi tejszín (Ezt ajánlom, főleg, ha kezdő vagy, mert ezt nem lehet vajjá verni)


Megsütöd a tortalapot (ezeket megcsinálhatod egy nappal korábban)

A cappyt felforralod, kivéve két dl-t, amiben elkevered a pudingport.

A kész pudingot hűtsd ki.

A tortalapot vágd három felé.

A puding felét keverd össze 3 dl tejszín habjával.

Egy piskóta, Egy reteg epres hab, 1 réteg fele puding, eper darabok. Újabb piskóta, stb.

Epres habbal lekened a felét. A maradék tejszínt is habbá vered azzal körbe kell kenni. Díszítésnek eper!

2011. máj. 23. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Èn csokis tortát szoktem...

6 tojás ból , 6k cukor,6 k liszt,1 sütöpor,1 k olaj,2k kakaó,1 cs.v.cukor.


Krém:2 csomag csokis pudingot felfözök 600ml tejjel,1 k cukorral.Mikor kihült,belekeverek 2 k nutellát+100gramm margarint habosra keverni 80g porcukorral.

Ezt a krémet kenem a piskótára.Mikor kész leöntöm csokival és kidíszítem apró színes cukorral,mikor csokireszelékkel.....

2011. máj. 23. 12:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaj, elfelejtettem írni, hogy kell cukor az eperpudingba!

Ízlés szerint!

2011. máj. 23. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!