Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hekk filét mivel füszerezem?...

Hekk filét mivel füszerezem? Rántani szeretném .

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én csak sózni szoktam, attól lesz igazán halíze, aztán mehet rá a panír.
2012. ápr. 19. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Szoktam áztatni egy kis fokhagymás-sós tejben, nagyon finom lesz tőle.
2012. ápr. 19. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem írták!van ugyan halfűszer keverék azt hiszem kotányi de fölösleges.
2012. ápr. 19. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

szerintem sem kell a rántotthalat mással, mint sóval, esetleg egy kis borssal fűszerezni.

a köret már lehet fantáziadúsabb:)kapros-fokhagymás-tejfölös öntet, mexikós, vagy kukoricás rizzsel.csak egy pálda. de hagymás törtkrumplival, savanyúsággal is finom.

2012. ápr. 19. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
A fagyasztott halat a fokhagymás tejben kiolvasztom. Lecsepegtetem, szárazra törlöm, majd besózom. A lisztet a pirospaprikával, a borssal összekeverem és ebbe forgatom a hekkdarabokat. Forró olajban kisütöm.
2012. ápr. 19. 12:13
 6/9 anonim ***** válasza:
12:10 egész éhes lettem :)
2012. ápr. 19. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
:)
2012. ápr. 19. 12:47
 8/9 doboszoli ***** válasza:

Bezzegh Tibi barátom, és horgásztársamtól tanult módszert adnám közre. Működik hekknél, keszegnél, pontynál, stb.

A halakat megsózza, és kiáztatott fokhagyma levével kenegeti. Összekever 1/3 rész finom lisztet, ugyanannyi kukoricaliszttel, és zsemlemorzsával, és csupán a rend kedvéért némi őrölt pirospaprikával.

Ebbe hempergeti a halat, forró zsiradékban kisüti, és elégedett mosollyal nézi ahogy nekiesünk, közben "biciklikormány"-szerű bajszát pödörve.

Köszönjük Tibikém!!!

2012. ápr. 19. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Na hogy készítetted el?

De jó lenne egy kis sült hal...keszeg-kárász... azt hiszem apát el kellene küldeni horgászni :)

2012. ápr. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!