Gesztenyés tortát szeretnék sütni. Kellene hozzá valamilyen finom gesztenyekrém receptet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 11:13
1/4 anonim válasza:
Szerintem a tejszínes a legfinomabb, és még egyszerű is: fél liter habtejszínt felversz, hozzá reszelsz egy csomag gesztenyemasszát, és azzal is jól kikevered. Piskótához (kakaóshoz is) nagyon finom, tetejét díszítheted sima tejszínnel, és egy kis reszelt gesztenyepürével.
2/4 anonim válasza:
Gesztenye krém . 3dl tejet 3evő kanál lisztet sürüre főzünk. 15dkg rámát 20 dkg cukrot habosra keverünk ,ha kihült a tejes krém a vajkrémmel habosra kevjük,majd 1 lereszelt cukrozott gesztenye masszát keverünk hozzá. Izlés szerint rumot keverünk bele.
Én ezt a kérmet mindig piskotára csinálom ,és a tetjére tejszín habot teszek..
3/4 anonim válasza:
Első vagyok, azt kihagytam, hogy nem cukrozott a tejszín, akkor tehetsz még külön hozzá, meg rumaromát is, ha szereted.
4/4 anonim válasza:
én is pont ugy csinálom ahogy az első hozzászóló. feltuningolhatod még kis rumaromával . a lényeg, hogy maga a piskótát is locsold meg rumaromával Nagyon fini lesz. csináltam egyszer már meggydarabkákkal is, belekevertem a töltelékbe, az is nagyon megy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!