Hogyan érhető el, hogy a kaszinó tojásnak olyan vékony legyen a fehérje része, mint a boltban kaphatóknak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 08:33
1/5 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom, hogy milyen a boltban kapható kaszinótojás, mert olyasmiért amit én magam is el tudok készíteni nem fizetek ötszörös(?) árat.
2/5 anonim válasza:
szerintem ez a tojástól függ
a boltié azért lehet vékony, mert a nagyüzemi tyúkok naponta 2x tojnak, ami abszolút természetellenes, ugyanis egy normális tyúk 2 naponta tojik 1 tojást
3/5 anonim válasza:
Fúrjál egy kis likat, s engedj le egy kis fehérjét. Aztán tedd ecetes fővő vízbe, akkor nem folyik ki. Vag ytapaszd be tésztával a likat! Csak eg yötlet. De jobb gyári tojást venni.
4/5 anonim válasza:
Vagy karalábékivájóval - éles kiskanállal - kivájsz egy kis részt még asárgálya körül,, s apróra vágva belekevered a krémbe. Már húsvétra?
5/5 anonim válasza:
Amikor elvágod, utána kiskanállal óvatosan kiszeded a felesleget (a sárgájához hozzá lehet a töltelébe keverni), de vigyázz, mert könnyen át tud szakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!