Ha a csirke mellet rántott húsként sütöm ki sokat veszít a fehérje értékéből?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 16:09
1/6 anonim válasza:
Szerintem semmivel sem veszít többet, mintha főzöd, vagy párolod.
2/6 anonim válasza:
semnnyit sem veszít a fehérjéből, akárhogyan készíted el.
rántva, legfeljebb szénhidrátot és zsírt fog többet tartalmazni.
4/6 anonim válasza:
Iszonyatosan száraz lesz,ha kirántod. Amúgy is alig lehet lenyelni,így még rosszabb.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:D megnyugtató,h nem veszít rántott húsként könnyebb magamba tömni:D
2011. jún. 19. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!