Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Házisajt (panír) készítése...

Házisajt (panír) készítése citromlével, vagy ecettel jobb? Tapasztalat ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Én eddig ecettel készítettem, de érződik rajta az ecet íze (szaga). Ha citromlével készítem akkor mennyire érződik a citrom aromája? Vagy esetleg melyik finomabb?
2012. márc. 31. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem teszem bele...
2012. márc. 31. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ettől nem lettem okosabb!:)) Akkor mit teszel bele? Mi az a sav (citromsav?)ami kicsapja a savót?
2012. márc. 31. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem érződik rajta az ecet.


Én úgy csinálom, hogy 2 l tejhez 2ek. 10%-os ecetet és 1 ek. sót adok.


Akitől a receptet kaptam,az tejoltóval is csinál jatot, azzal tuti nem lesz ecet íze.

2012. márc. 31. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
"jatot" = sajtot (nyilván mennem kellene aludni)
2012. márc. 31. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

szódabikarbónát.

ha érdekel, hogy csinálom akkor elküldöm a receptet.

2012. ápr. 1. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!