Házisajt (panír) készítése citromlével, vagy ecettel jobb? Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Én eddig ecettel készítettem, de érződik rajta az ecet íze (szaga). Ha citromlével készítem akkor mennyire érződik a citrom aromája? Vagy esetleg melyik finomabb?2012. márc. 31. 20:01
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ettől nem lettem okosabb!:)) Akkor mit teszel bele? Mi az a sav (citromsav?)ami kicsapja a savót?
2012. márc. 31. 21:06
3/5 anonim válasza:
Nekem nem érződik rajta az ecet.
Én úgy csinálom, hogy 2 l tejhez 2ek. 10%-os ecetet és 1 ek. sót adok.
Akitől a receptet kaptam,az tejoltóval is csinál jatot, azzal tuti nem lesz ecet íze.
4/5 anonim válasza:
"jatot" = sajtot (nyilván mennem kellene aludni)
5/5 anonim válasza:
szódabikarbónát.
ha érdekel, hogy csinálom akkor elküldöm a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!