Húst sütnék juhtúróval! Melyik megoldás jobb?
Figyelt kérdés
Natúr sütnék sertésszeleteket serpenyőben, tennék rá juhtúrót és egy szelet aromás (Pannónia, Masdaamer) sajtot a legtetejére. Kérdésem a következő: mikor tegyem rá a túrót és a sajtot a húsra? Megfordítás után és úgy süssem tovább, vagy amikor kész és ezután (ha kell) mikrózzam? Még egy dolog: borjúval jobb lenne?
Válaszokat előre is köszönöm!
2012. márc. 20. 23:02
1/2 anonim válasza:
szerintem fűszerezd és süsd elő a húst,piríts rá kérget,után be sütőbe és rá a juhtúró,tetejére sajt:) bármilyen husival szerintem finom lenne. Pl csirkecomb bőre alá teszed a juhtúrót tetejére sajtot..:) Mikrózás nem tetszik!
2/2 anonim válasza:
Pirítsd előre, vagy akár egyből tedd sütöbe, megfűzserezve, kicsit fedő vagy fólia alatt. A túrót mielőtt kész lenn kb. 10 perccel előtte tedd rá és vissza a sütőbe az egészet :). Le a kalappal előtted :) kevesen használnak Magyarországon rendes juhtúrót pedig egyik legfinomabb tejtermék. Borjú és szárnyashússal is isteni. A juhtúrót én személy szerint nem kombinálnám sajttal. Van még olyan recept, kedvenc, aholo a csirke, pulykamellet, bélszínt, borjúszeletet töltesz meg juhtúró és füstölt előre megpárolt-főzött vörös hússal, utána panírozod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!