Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Húst sütnék juhtúróval!...

Húst sütnék juhtúróval! Melyik megoldás jobb?

Figyelt kérdés

Natúr sütnék sertésszeleteket serpenyőben, tennék rá juhtúrót és egy szelet aromás (Pannónia, Masdaamer) sajtot a legtetejére. Kérdésem a következő: mikor tegyem rá a túrót és a sajtot a húsra? Megfordítás után és úgy süssem tovább, vagy amikor kész és ezután (ha kell) mikrózzam? Még egy dolog: borjúval jobb lenne?


Válaszokat előre is köszönöm!



2012. márc. 20. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem fűszerezd és süsd elő a húst,piríts rá kérget,után be sütőbe és rá a juhtúró,tetejére sajt:) bármilyen husival szerintem finom lenne. Pl csirkecomb bőre alá teszed a juhtúrót tetejére sajtot..:) Mikrózás nem tetszik!
2012. márc. 20. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Pirítsd előre, vagy akár egyből tedd sütöbe, megfűzserezve, kicsit fedő vagy fólia alatt. A túrót mielőtt kész lenn kb. 10 perccel előtte tedd rá és vissza a sütőbe az egészet :). Le a kalappal előtted :) kevesen használnak Magyarországon rendes juhtúrót pedig egyik legfinomabb tejtermék. Borjú és szárnyashússal is isteni. A juhtúrót én személy szerint nem kombinálnám sajttal. Van még olyan recept, kedvenc, aholo a csirke, pulykamellet, bélszínt, borjúszeletet töltesz meg juhtúró és füstölt előre megpárolt-főzött vörös hússal, utána panírozod...
2012. márc. 28. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!