Melyiknek van jobb íze?
Marcipánnal bevont tortának, vagy fondanttal bevontnak?
Van különbség az íze közt? Árban mennyi a különbség?
Köszi a választ.
Én marcipán imádó vagyok, így számomra van különbség. Viszont ha a fondantba teszel mandula aromát akkor kevesen tudják megkülönböztetni. Óvatosan az aromával, mert a zöld színe miatt nem lesz hófehér a fondantod, viszont ha színezed akkor tehetsz bele többet is! :D
Ár attól függ, hogy mekkora tortára szeretnéd. Én a házi fondantot ajánlanám, mert könnyű elkészíteni, dolgozni vele(még figurákat is) és sok fél kg porcukorból jó sok fondantod lesz!!!
(Én áprilisban szoktam 2 adagot megcsinálni abból kijön 5 tortára való figurákkal együtt!)
persze, lényeges a kölönbség ízben is árban is. a marcipán mandula és porcukor tömény elegye, a fondant szinte csak cukor.
aki szereti a kesernyés mandulaízt annap bejön a marcipán.
én pl nem, így nem is áldozok rá.
átmeneti megoldás lehet, fondant-nal bevonni a tortát, és pár marcipánfigurával díszíteni.
marcipánnal bevont torta az ízletesebb szerintem
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!