Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyiknek van jobb íze?

Melyiknek van jobb íze?

Figyelt kérdés

Marcipánnal bevont tortának, vagy fondanttal bevontnak?

Van különbség az íze közt? Árban mennyi a különbség?

Köszi a választ.


2012. márc. 11. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Én marcipán imádó vagyok, így számomra van különbség. Viszont ha a fondantba teszel mandula aromát akkor kevesen tudják megkülönböztetni. Óvatosan az aromával, mert a zöld színe miatt nem lesz hófehér a fondantod, viszont ha színezed akkor tehetsz bele többet is! :D


Ár attól függ, hogy mekkora tortára szeretnéd. Én a házi fondantot ajánlanám, mert könnyű elkészíteni, dolgozni vele(még figurákat is) és sok fél kg porcukorból jó sok fondantod lesz!!!


(Én áprilisban szoktam 2 adagot megcsinálni abból kijön 5 tortára való figurákkal együtt!)

2012. márc. 11. 22:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

persze, lényeges a kölönbség ízben is árban is. a marcipán mandula és porcukor tömény elegye, a fondant szinte csak cukor.

aki szereti a kesernyés mandulaízt annap bejön a marcipán.

én pl nem, így nem is áldozok rá.

átmeneti megoldás lehet, fondant-nal bevonni a tortát, és pár marcipánfigurával díszíteni.

2012. márc. 12. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 12. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

marcipánnal bevont torta az ízletesebb szerintem

21/N

2012. márc. 13. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!