Hogy lenne jobb?
Figyelt kérdés
Ezt a süteményt szeretném megsütni : [link]
A krémbe ha tennék mascarpone-t, vagy kevesebb tejben főzött pudingot nem lenne kicsit "keményebb" a hab, vagy nem szükséges bele egyik sem, így is jó lesz?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
2012. márc. 19. 16:50
1/4 anonim válasza:
Jó igy is ,de ha biztosra akarsz menni,hogy kemény legyen a hab akkor sütemény krémekhez való zselatint tehetsz bele.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
És egy habpor elég lesz hozzá? 3dl-t ír a recept, mennyi lesz belőle körülbelül?
2012. márc. 19. 16:59
4/4 anonim válasza:
Ha nem akarsz kellemetlen meglepetést a süti szelésénél,akkor én is azt javaslom amit az első válaszoló írt,hogy tegyél bele zselatint.Nem árt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!