Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyivel jobb a kuktában...

Mennyivel jobb a kuktában való főzés a simánál?

Figyelt kérdés
Előnyök hátrányok?
2012. márc. 7. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Sokkal gyorsabban megfő az étel,és a vitaminok is jobban megmaradnak benne.

Hátránya nincs.

2012. márc. 7. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Energiatakarékosabb, és nyomás alatt gőzben jobban átpárolódik az étel, puhább lesz a hús.


Hátránya nincs, talán az hogy ha idő előtt leveszed a tetejét akkor a plafonról vacsorázhatsz.

2012. márc. 7. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Remek kis találmány. Én pl pörköltet szoktam főleg csinálni benne, sokkal hamarabb kész mintha simán főzném, illetve omlósabb is, sokkal puhább. Fél óra, és kész is, kiengedem a gőzt a szelepen, tető le, és már ehető is:)
2012. márc. 7. 21:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyorsabban megfő benne az étel.

De szét is főhet, ami benne van. És mások lesznek az ízek például egy húsleves esetében.


Én nem használok, nem is fogok, mert szeretem látni, mi történik az étellel. A szakács férjem is "bűnnek" tartja.

2012. márc. 8. 08:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!