Ha nincs hústűm, akkor a dagadót be is varrhatom cérnával?
Figyelt kérdés
persze ha készre sült kivenném.2012. márc. 31. 12:57
2/9 anonim válasza:
vagy hurkapálcika, esetleg fogpiszkáló is megteszi
3/9 A kérdező kommentje:
de gondolom azt akkor be kell áztatni vízbe, nem?
2012. márc. 31. 13:30
6/9 anonim válasza:
Persze! Én is varrtam a múltkor, mikor a fogpiszkáló is elfogyott.
7/9 anonim válasza:
én is szoktam varrni húst:) van háztartási cérnám (medvecérna) anyósomtól örököltem, de még az ükunokámnak is marad belőle.
amúgy ezzel szoktam szépen megformázni a töltött húsokat, úgy megkötözöm, mint a sonkát, és amikor megsült, még melegen leszedem róla, mert amúgy belegyógyul a húsba.
viszont szép formát ad a sülteknek.
8/9 doboszoli válasza:
Azért a nylon-ból készült cérnát ne használd!
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
teljes siker!
2012. ápr. 2. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!