Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha nincs hústűm, akkor a...

Ha nincs hústűm, akkor a dagadót be is varrhatom cérnával?

Figyelt kérdés
persze ha készre sült kivenném.

2012. márc. 31. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodtan bevarrhatod.
2012. márc. 31. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
vagy hurkapálcika, esetleg fogpiszkáló is megteszi
2012. márc. 31. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
de gondolom azt akkor be kell áztatni vízbe, nem?
2012. márc. 31. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Majd megdagad az a hústól!
2012. márc. 31. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
nem kell beáztatni. Nem ég el.
2012. márc. 31. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze! Én is varrtam a múltkor, mikor a fogpiszkáló is elfogyott.
2012. márc. 31. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

én is szoktam varrni húst:) van háztartási cérnám (medvecérna) anyósomtól örököltem, de még az ükunokámnak is marad belőle.

amúgy ezzel szoktam szépen megformázni a töltött húsokat, úgy megkötözöm, mint a sonkát, és amikor megsült, még melegen leszedem róla, mert amúgy belegyógyul a húsba.

viszont szép formát ad a sülteknek.

2012. márc. 31. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 doboszoli ***** válasza:
Azért a nylon-ból készült cérnát ne használd!
2012. ápr. 1. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

teljes siker!

2012. ápr. 2. 09:57

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!