Milyen ételt készíthetek, amihez tarhonya kell?
Figyelt kérdés
A pörkölt és a lecsó kivételével.
Köszönöm!
2009. jún. 15. 09:13
2/12 anonim válasza:
ja, bocsika, pörkölt nem lehet, ... hát akkor tarhonyaleves jut eszembe csak.
3/12 anonim válasza:
Tarhonyás,virslis paprikás krumpli.(sajna kicsit ez is pörkölt kategória)Csalamádéval nagyon finom.
4/12 anonim válasza:
Én sokszor főztem már mexikói chilis babot. A chilis babba teszek mexikói zöldségkeveréket, virslit és tarhonyát is. Nagyon finom, laktató és ráadásul olcsó. A tarhonyát nem főzöm meg előre, csak simán szárazon bele a chilis babba.
5/12 anonim válasza:
Ha szeretitek a zöldségeket,akkor párolj karfiolt,paprikát,szinte bármit,amit megesztek.Ezeknek adj egy kis pörkölt alapot,majd öntsd össze a megfőzött tarhonyával.Tedd bele egy kivajazott jénaiba,vagy tepsibe,a tetejére tehetsz tejfölt,amibe keversz egy tojást,vagy pedig sajtot.A zöldségekbe rakhatsz természetesen krinolint is ,vagy szalonnát,vagy virslit.Nagyon fini.
6/12 anonim válasza:
Egy régi recept szerint sült kacsához is illik.
7/12 anonim válasza:
Tarhonyát megpirítod olajon, majd vízzel felengeded, egy egész nem feldarabolt paradicsomot beleraksz, egy kockákra vágott paprikát, 3-4 szem kockára vágott krumplit. Ezután rakj bele pirospaprikát, s piros aranyat(nem kell sajnálni), s a sót se felejtsd ki.
8/12 anonim válasza:
Én rántott húshoz és fasirthoz is szoktam köretként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!