Hogy lehet megenni a nyers húst? Tatár bifsztekre gondolok.
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 18:48
21/31 anonim válasza:
Így fel kellett tenni még egy sz@r kérdést, gratulálok! Inkább készíts egy tatár bifszteket.
22/31 anonim válasza:
a fehérpecsenye az lényeg, ezt nem lehet bármiből készíteni. És a pácban érlelés is.
23/31 anonim válasza:
Magyarul bélszín, na!
25/31 anonim válasza:
bocsi, de a féhérpecsenye nem bélszín :) a bélszín a vesepecenye, de én is szoktam fehérpecsenyéből tatárt készíteni, mert sajnos a 10 ezert ft-os vesepecsenyét nem tudom megfizetni.
amúgy szerintem fehérből is tökéletes:)
üdv- egy tatárfan:)
26/31 anonim válasza:
Én azért nem merem megenni, mert egy jó ismerősünk steak-et evett egy étteremben, ahol fertőzött volt a hús és meghalt szivacsos agysorvadásban. :(
27/31 anonim válasza:
Tini koromban én is ennyire undorodtam az erőleves tojással-tól. El sem tudtam képzelni, hogyan bírják megenni, azután egyszer csak megkóstoltam, ma pedig imádom. Hagyjuk a kérdezőt, hagy undorodjon. Egy pár év, és imádni fogja. Gyerek koromban pl. a sárgadinnyét is utáltam, még azt is aki eszi, most meg imádom azt is.
29/31 anonim válasza:
Én a fasírtot nem kóstolom meg, mert disznóhúst nem eszem nyersen (igazából sehogy :D de pl a szójafasírtot sem kóstolom meg) és azt nagyon nem is szabad. Marhát lehet, de ott is fontos, hogy a párom darálja az egészben megvett húst, hogy lássuk mi van benne. Mi az egész tojást belerakjuk, nem csak a sárgáját, mint ahogy az egyik válaszoló. :) És isteni finom, jó csípősen, másnaposan, egy jó hideg sörrel egyszerűen verhetetlen.
30/31 anonim válasza:
Persze elég érettnek kell lenni az új dolgok befogadására. Kérdezőnk sajna nem egy iku bajnok, ez a megnyilvánulásaiból kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!