Rendes, friss, nyers kelbimbót meddig kell főzni?
Figyelt kérdés
Sós vízben?2012. jan. 2. 07:56
1/1 anonim válasza:
ha köretnek akarod, kevés sós vízben, inkább párolva kb 20 perc. tegyél bele egy késhegynyi szódabikarbónát, úgy szép zöld is marad.
levesnek is érdemes így kezdeni, aztán később felengedni.
másik a zsiradékon való párolás (köretként)mindig icipici vízzel, míg puha nem lesz. ez sem több 20 percnél. a szóda itt is érvényes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!