Kelbimbót hogyan lehet felhasználni hogy finom legyen?
Hát az attól függ mit szeretnél belőle készíteni...
pl. [link]
Én frankfurti levesnek szoktam, krumplival ,srépával, virslivel.
amikor fogyóztam, simán megpároltam, de nekem is keserű volt, nem ízlett.
olvastam már, hogy van aki, vajon megpárolja, majd pirított zsemlemorzsába forgatja.
kelkáposzta helyett is főztem már krumplival együtt, fokhagymás rántással főzeléknek, úgy finom volt.
Köszönöm az eddigieket :-)
Egyébként meddig kell főzni? Mert erre is már találtam különböző dolgokat, valahol csak forrázásról beszélnek, máshol meg azt írják legalább 10 percig.
párold, kevés zsiradékon , úgy finomabb.kb 10-15 perc. egyet félbevágsz, megkóstolod, ha ízlik, kész:)
ha egy csipetnyi szódabirkarbónát teszel rá, megmarad a szép zöld színe.( spenótnak, brokkolinak, borsónak is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!