Hogy lehet megenni a nyers húst? Tatár bifsztekre gondolok.
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 18:48
11/31 anonim válasza:
a tatár isteni finom!ki kell próbálni!és egy angolos steak!az is véres mégis finom!
12/31 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én is 20 év felett mertem megkóstolni, és azóta rabja vagyok. Sajnos már nagyon régen.
13/31 A kérdező kommentje:
és nyers tojás van a közepén? :s egyre undibb :D
2012. márc. 24. 19:06
14/31 A kérdező kommentje:
23 vagyok
2012. márc. 24. 19:06
15/31 anonim válasza:
De jó hogy megkérdezted!! Húsvétkor hosszú idő után lezs együtt a család. Meglepem őket egy tatárbifsztekkel, kerül-amibe kerül!! Ez lesz az igazi hús-vét!!!!
Te talán vért sem eszel?
16/31 anonim válasza:
Basszus, most létrehoztál egy kérdést, hogy pocskondiázd a kaját? -.-'
17/31 anonim válasza:
Nagyon finom. Meg kell kóstolnod. Egyszer az életben. Nem halsz meg, ne félj :)
Neked kell összekeverni az asztalon.
18/31 A kérdező kommentje:
unatkozom, na :D és láttam egy másik kérdésben h vki ezt készítette. amúgy minden sz@rt megkérdezek ezen az oldalon ami épp eszembe jut :D
2012. márc. 24. 19:10
19/31 anonim válasza:
Akkor eljött az ideje a kóstolásnak. A tojásnak csak a sárgája van benne. Azt szivesen esszük cukorral kikeverve nyersen. Mi a ban vele? Én a fasirtot is megkóstolom, a Férjem elől meg el kell dugni a hust, mert megeszi a felét nyersen a fasirtnak.
20/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!