Mit csináljak hogy ne legyen vizes a sült csirkemell?
Figyelt kérdés
Serpenyőben szoktam csirkemellt sütni, szeletekre vágva, vagy kockára, de nagyon sok leve van, egyszerűen nem párolog ki belőle, és miután kiszedem szinte tocsog, és elég vízízű is. Olajat alig öntök alá, teflonban sütöm. Próbáltam többféle mellet is.2012. márc. 22. 22:45
11/13 anonim válasza:
A broilercsirkéknek nagy vizes tud lenni a húsa. Sajnos van olyan állat, amiből egyszerűen nem lehet normálisan megsütni. Mielőtt sütöd, próbáld meg nagyon alaposan megtörölgetni, az szokott segíteni, csináld nagyon magas hőfokon, szinte füstölgő seprenyőbe öntve az olajat (ne az olaj füstölögjön!) ha még így is sok vizet ereszt, akkor a csirkehús a ludas. Ez itt ugyan nem a reklám helye, de az Intersparban van olyan csirkehús, amit tálcán lehet kapni, "Tanyasi csirke" névre hallgat. Általában azt vesszük, az nem broilercsirke, annak nem fog elázni a húsa.
12/13 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom kis lángon sütni legközelebb.
2012. márc. 23. 18:13
13/13 anonim válasza:
Ja, megerősítem, sima Interspar-os húsok vizesek. "Olcsó húsnak híg a leve!"
Szóval botorkálj el a legközelebbi henteshez, húsbolthoz, ilyesmi. Megéri! :D
Eleinte én is a Sparban vettem húst, aztán leszoktam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!