Mit csináljak hogy ne legyen vizes a sült csirkemell?
Figyelt kérdés
Serpenyőben szoktam csirkemellt sütni, szeletekre vágva, vagy kockára, de nagyon sok leve van, egyszerűen nem párolog ki belőle, és miután kiszedem szinte tocsog, és elég vízízű is. Olajat alig öntök alá, teflonban sütöm. Próbáltam többféle mellet is.2012. márc. 22. 22:45
1/13 anonim válasza:
Süsd magasabb hőfokon, egyébként a csirkemellel pont az szokott lenni a probléma hogy túl száraz, de hogy túl vizes ilyet még senkitől sem hallottam.
2/13 anonim válasza:
Csak egy darabig vizes, miután elpárolog róla, semmi baja, tökéletes ízű lesz. Nem tudom, Te mit csinálsz vele, hogy vízízű.
3/13 anonim válasza:
A csirkemell nagyon száraz,mi meg sem esszük sehogy. Nem értem,hogy neked mitől lehet vizes?
4/13 A kérdező kommentje:
Hát nem értem én se, max lángon sütöm és egyszerűen nem sül ki belőle a víz, esetleg ha tovább sütném, de akkor meg már ég.
2012. márc. 22. 22:57
5/13 anonim válasza:
Hol veszed a csirkemellet? Multiban, vagy hentesnél. Én sokáig multiban vettem, és nekem is ez volt a gondom vele. Látszik a húspultnál h úszik a csirkemell a lében, mert tele vn pumpálva mindenféle anyaggal.
Amióta hentesnél veszem, szép húst kapok, kicsivel olcsóbban is, és nem ereszt levet sem. És van íze.
6/13 A kérdező kommentje:
Intersparban vettem eddig, ma kipróbáltam egy hentest a vásárcsarnokban, de ez sem volt jobb.
2012. márc. 22. 23:10
8/13 anonim válasza:
Akkor inkább tovább süsd,hogy elpárologjon a víz.Én is vettem már ilyen húst.
9/13 anonim válasza:
Nálam mindig finom a csirkemell. Elmondom, hogy csinálom a rántottat.
Felvágom tetszőleges vastagságú szeletekre, kiklopfolom, sózom, borsozom, és így hagyom állnia hűtőben 1-2 órát. Azután olajat melegítek, kipanírozom, és ha már kellő hőfokú, belerakom a csirkemellet, és addig sütöm, míg panír barna nem lesz. Próbáld meg ezt, hátha...
10/13 anonim válasza:
én fel szoktam vágni csíkokra, bele egy tányérba, rá egy kis olaj, fűszer, állni hagyom egy órát, utána vastag aljú serpenyőben( nem teflon ) elkezdem kevés olajon sütni. nem tudom, neked hogy enged annyi vizet, de én még önteni is szoktam alá egy kis vizet, lefedem, jól megpárolódik, amikor már nincs alatta víz, megpirítom az olajban és kész. szóval próbáld meg tovább sütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!