Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sült csirkemellet hogyan?

Sült csirkemellet hogyan?

Figyelt kérdés

Koliban gyrost csinálunk holnap, csak haver eltúlozta a csirkemell vásárlást (nekem kellett volna vásárolni). egy kilo lett. 3 vastag szelet. egyből készül a gyros, többiből kéne valami. panir nem, mert nincs tojás, és költeni sem szeretnénk már. sütve gondoltam, hogy rakok rá zöldségeket. de csak berakom a sütőbe a hust, vagy előtte serpenyőben is sütni kéne???


ja, és a ma vásárolt csirkemell (csütörtök) ha csak szombaton de inkább vasárnap lesz megsütve nem romlik meg sima hűtőben??



2012. márc. 1. 22:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
megsütheted csak simán serpenyőben is,kis kockákra vágva. és rakd be fagyasztóba, vasárnapig már nem hiszem hogy bírja.
2012. márc. 1. 22:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
Csináljátok meg az egészet gyrosnak. Eláll, hidegen is finom (salátával is, esetleg zsemlében is), melegíteni is jól lehet (mikróban). A haverból azt gondolom, pasik vagytok, éhes pasiknak nem elég 1 csirkemell. :)
2012. márc. 1. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 A kérdező kommentje:

pont ez a baj, hogy nincs fagyasztó. de akkor szombat délután mindenképp megcsinálom, addig remélem kibirja.


sütőben szeretném sütni inkább, zöldségekkel és krumplival.

2012. márc. 1. 22:22
 4/13 anonim ***** válasza:

Én a combot szeretem, igy nincs a mellel tapasztalatom, de mivel nem vagyok szervilis, semmiféle hazimunkahoz nem fulik a fogam és antitalentum is vagyok, a csirkesutest ugy oldom meg, hogy alufóliába csomagolom, kis nyilast ahgyok a gőznek, hogy kijohessen, és hogy a hús is pirulhasson; saját levében és zsírjában megsül.

Utána kidobom a fóliát.

Alá is kell rakni egy réteget a rácsra (fóliát), mert egy réteg gyakran kiszakad.

Már tányérkész darabokat vágsz, és egyesével cosmagolod be őket, megmosod, sót dörzsölsz bele, és mehet a sütöbe, kb. 45-50 perc kell neki.

2012. márc. 1. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
A sütés pont plusz 1-2 napra még tartósítja. a lejárat napján ha megsütöd, akkor MÉG 2 napig jó utána.
2012. márc. 1. 22:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
21%
Most őszintén hogy ha ígyis úgyis sütőben fogod megsütni zöldségekkel és krumplival akkor mégis mi a nénikéd térde kalácsának tetted fel a kérdést?
2012. márc. 1. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 A kérdező kommentje:

azért tettem fel, hogy sütő előtt serpenyőben is kell e sütni egy kicsit.

köszönöm a többi válaszolonak.

2012. márc. 1. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Készíts pácot. Ha besózod, fűszerezed, olajat öntesz rá, akkor azzal valamennyire tartósítod is, mert az olaj miatt nem éri levegő a húst. Aztán az olajat a sütésnél is felhasználhatod. A pác az ízének is jót tesz, természetesen.
2012. márc. 1. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
37%
Ha már sütni akarod sütőben, akkor minek kellene előtte serpenyőben sütni? Rakd be a sütőbe sülni, és kész.
2012. márc. 1. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
40%
Ja, ne bántsátok szegényt. Nyilván nincs nagy gyakorlata a sütés-főzésben, azért kér segítséget.
2012. márc. 1. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!