A megfőtt sonkát tényleg éjszakára a főző levében kell hagyni kihülni? Igaz hogy igy nem szárad ki?
Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 21:17
3/5 anonim válasza:
Igen. Feltétlenül. Sőt utána a tojást is abban főzd.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Igen hagyd benne kihűlni és a tojást is abba főzd meg.
Múlt évben egy házi parasztsonka megfőzése után a levében másnap délelőtt két hatalmas piaci kötözött sonkát is megfőztünk. Persze miután kivettük a parasztsonkát. Isteni finomak lettek! Két családnak készítettük, de azt is elárulom, hogy felszeletelve a fagyasztóba is jutott. Kiengedve ugyanolyan finom, mintha akkor készült volna.
Kellemes Ünnepeket!
5/5 gyulaApó válasza:
Ez témához még egy csalafintaság: ha megfőtt az tojás, vedd ki a léből, törd meg kivűlről az héját alaposan, majd tedd vissza a főzőlébe mintegy félórányi időtartamra - az törésvonalak mentén egyfajta márványozott minta fog kialakulni az megpucolt tojat felületén...
gyulaApó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!