Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fejtett babot beáztassam...

Fejtett babot beáztassam éjszakára, ha holnap levest szeretnék belőle?

Figyelt kérdés
Nem szárazbab, szóval nincs kiszárítva,de már nem is az gyenge, amit akkor szednek.
2011. nov. 26. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem kell beáztatni.
2011. nov. 26. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben beáztatnám.
2011. nov. 26. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
be kell.
2011. nov. 27. 04:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
Az áztatással bajt nem okozol, csak hamarabb fő.
2011. nov. 27. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nincs fejtett bab! Ha ki van fejtve, akkor már száraz bab, és beáztatni való. Ha fagyasztott, akkor forrásban lévő vizben kell elkezdeni a főzést, áztatás, ,kiengedés nélkül.
2011. nov. 27. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Igazad volt, mert beáztatva is nagyon sokáig kellett főznom, ráadásul vegyesen volt benne fehér és tarka , így az egyik már megfőtt, amíg a másik még mindig nem.... ebből is tanultam, nem veszek vegyesen babot!:)
2011. dec. 18. 08:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!