Baj ha a mézeskalács tésztámat 1 éjszakára hűtőbe teszem?
Figyelt kérdés
Nem írja a recept, hogy pihentetni kell, de sok helyen azt olvastam, hogy ha 1 napot pihen hidegen, akkor könnyebb vele dolgozni. Holnap szeretném sütni.2009. dec. 10. 18:34
2/8 anonim válasza:
de KELL pihentetni!!!!!!!
asszem attól lesz sima
3/8 anonim válasza:
persze h kell! :) azért h jobban összeérjen, és ha kihűlt könnyebben tudsz vele bánni mert nem ragad. Én is szombaton csináltam puszedlit, azt rögtön megsütöttem, aztán megcsináltam a mézeskalács tésztáját és vasárnap délután sütöttem csak meg. Fincsi lett :)
4/8 A kérdező kommentje:
Én is összegyúrtam, de ragad. Tegyek bele lisztet vagy várjak holnapig, hogy milyen lesz?
Kedves utolsó, ha nem lenne jó a recept, akkor elkérném a tiedet:)) Karácsonyra tökéletesnek kell lennie.:)
2009. dec. 10. 19:30
5/8 anonim válasza:
Várj vele holnapig!
Amit mi csinálunk a recept úgy írta,hogy pár órát hagyjuk hűtőbe.Mi este megcsináljuk,másnap megsütjük.Nagyon finom,ez így jó:)
15/L
6/8 anonim válasza:
NE tegyél bele lisztet, mert attól kemény lesz a süti...
Ne aggódj, most még ragad, de holnap már pont jó lesz, nem lesz ragacsos!!!
Ha 1 éjszakára a hűtőbe teszed, akkor a kisütött mézeskalács sokkal finomabb lesz.
7/8 anonim válasza:
Utolsó! Mint minden tésztába, a mézesbe is kell liszt!!!
na anélkül ragadna csak igazán...
Hűtőben 1 nap pihentesd és nem fog úgy ragadni.
8/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, semmi gond nem volt vele. Szépen tudtam vele dolgozni. Viszont, most még puha, ha kidíszítettem, bele tegyem rögtön fémdobozba vagy hagyjam, hogy a tojás megszáradjon? A dobozt letakarjam és tegyek bele fél almát?
2009. dec. 11. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!