Kint maradt a húsleves éjszakára. Nem szobahőmérsékleten hanem előszobában ahol most +14 fok van a földön. Megromolhatott ezen a hőmérsékleten?
Figyelt kérdés
Meg lehet még ma enni szerintetek?2012. febr. 26. 08:11
1/4 anonim válasza:
Semmi baja sem lett, nyugodtan megehetitek. (Ha nem savanyú és habos a leves, akkor minden esetben jó)
Ebéd elött forrald fel még egyszer, és akkor nyugodtan elteheted a maradékot még holnapra is, ha nincs benne tészta. (A tésztát célszerü külön kifözni, akár kevés húsleves levében, de másik edényben, vagy csak sós vizben, mert ha a levesben fözöd, akkor nagyon könnyen megsavanyodik.)
2/4 anonim válasza:
Ezt könnyen kiderítheted, kóstold meg. Egy megsavanyodott húslevesen egyértelműen érezni, ha megromlott. Az ízén kívül be is zavarosodik, és a szagán is érezni.
3/4 anonim válasza:
Lassan kezdd el melegíteni, és ha valóban zavaros lesz, és "sötét" habot kezd el feladni, már gyanús. A szagán, ízén érezni fogod!
4/4 anonim válasza:
"(A tésztát célszerü külön kifözni, akár kevés húsleves levében, de másik edényben, vagy csak sós vizben, mert ha a levesben fözöd, akkor nagyon könnyen megsavanyodik.)"
Az sem árt, ha átszűröd, és a zöldséget is külön tartod, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!