Négy fő részére mennyi tésztát főzzek ki? - makaróni lesz.
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 20:55
1/4 anonim válasza:
12-14 dekát /szárazra gondolok/ maximum fejenként, tehát 1/2 kiló enegendő. Feltéve persze, ha senki nem eszik meg három tányérral, mert ilyent is láttam már.
2/4 anonim válasza:
Én akár magamnak főzök, akár 3 főre, fél kilót szoktam csinálni. Ha osztozni kell 3 fővel, akkor egy kicsit éhen maradok. Szóval attól függ milyen étvágyúaknak főződ, a fél kilós tészta dobozán azt szokta írni, hogy 4 fő részére.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is fél kilóra gondoltam, de kellett a megerősítés :D
2009. jún. 11. 21:25
4/4 anonim válasza:
Én 1kilót szoktam,mi is négyen vagyunk. Két kislány,és a férjem.
Én úgy szoktam,hogy másfél kiló hús,de nem teszek pörkölthöz csak picike vízet és így jó sűrű,sok hagyma. :D Na és így sokkal több kell a tésztához,mint amúgy kellene.Bocsi hogy ezt leírtam,tudom nem ez volt a kérdés,csak gondoltam megosztom veletek.És mielőtt még valaki azt feltételezné hogy biztos elhízott zabagépek vagyunk,elmondom hogy én 172cm vagyok,és 64kg! A gyerekek (Tifani,8éves. Fanni,6) ők 142cm-ek és 38kilók:) A férjem is 182cm,és 69kg :D Na sziasztok,szép napot,és jó főzőcskézést mindenkinek!Énis megyek főzni,erre a makarónira megéheztem megyekis főzők egy adagot :D
Puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!