Kész tortalapra ha főzős pudingot teszek nem szívja meg magát nagyon a piskóta?
Figyelt kérdés
Kör alakú pite torta lapra öntenék pudingot és utána díszíteném valami gyümivel, de félek, hogy a piskóta nagyon "elázik". Mit tehetnék ez ellen?2012. márc. 11. 22:05
2/7 anonim válasza:
én rendszeresen az általad leírt módon csinálok gyümölcstortát. ne legyen híg a puding és ne forrón öntsd a formába. várj úgy 10-15 percet. nem ázik át
3/7 anonim válasza:
Szerintem kevesebb tejjel csináld a pudingot, mint amit a zacskón ír, mert ha híg, lefolyik róla. Gyümölcstortának van pereme, az visszatartja. 5 deci tej helyett elég 3 dl. Sőt, ha 10 dk margarint kikeversz habosra 10 deka cukorral, s ebbe kanalanként beledolgozod a pudingot - hidegen - akkor csudafinom lesz a krém.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2012. márc. 11. 22:40
5/7 anonim válasza:
Én is a cukros-margarinos megoldást javaslom.
Emellett én pl. úgy szoktam csinálni, hogy a tortalapot vékonyan bekenem valamilyen lekvárral (minél édesebb a puding, annál savanykásabb lekvárral), erre öntöm a pudingot. Így a piskóta sem szívja meg magát, és a kész torta is finomabb, pikánsabb lesz kicsit. :)
6/7 anonim válasza:
én hetente csinálok gyömölcstortát, én is 3 deci tejből készítem hozzá a pudingot, szinte elválik a piskótától, nemhogy eláztatná.
nem kell semmit tenned ellene, nem ázik el.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek is! :)
2012. márc. 12. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!