Mit főzzek/süssek szeletelt TARJÁBÓL?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:03
11/12 anonim válasza:
Én is szoktam pácolni, sózom-borsozom, bekenem mustárral, a szeletek közé apróra vágott fokhagymát és szeletelt vöröshagymát teszek, és beteszem a hűtőbe. (Frissen is elkészíthető, természetesen, de úgy az igazi, ha pácolódik néhány órát, vagy akár egy egész napot/éjszakát is.) Végül forró zsiradékon kisütöm a mustáros hússzeleteket, és ha elkészültek, a hagymakarikákat is megpirítom.
Jó étvágyat! :)
12/12 anonim válasza:
Családom kedvence: sózom, borsozom a húst, enyhén kiklopfolom,majd pici olajat öntök egy tepsibe, belerakom a szeleteket, vastagon lekenem tejföllel majd bőségesen megreszelem karaván ill. trappista sajttal és megsütöm. (Nem tudok belőle eleget csinálni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!