Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek/süssek szeletelt...

Mit főzzek/süssek szeletelt TARJÁBÓL?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 12:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én fokhagymásan szoktam megsütni zsírban. Sózom, borsozom, és fokhagymával bőven bedörzsölöm. Állni hagyom és bő zsírban megsütöm. Krumplipürével isteni.
2012. márc. 7. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, köszönöm!
2012. márc. 7. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Én pácolni szoktam. Legjobb, ha egy napot áll benne, de néhány óra is elég.

A pác:


mustár

zúzott fokhagyma

piros arany

bors

olaj


Ezeket összekeverem és rákenem a húsra. Jól záródó edényben hűtőbe teszem, utána kevés olajon kisütöm, esetleg ha van, grillserpenyőben nagyon finom.

2012. márc. 7. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:

A visszamaradt fokhagymás zsír is isteni, kenyérre kenve pl.

/első vtam/

2012. márc. 7. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
Rántott húst!
2012. márc. 7. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:

én is pácolom egy éjjelen át a jó kis vastag tarja szeleteket.

kecsap-méz-mustár-préselt fokhagyma, őrölt kömény- majoranna, bors-egy kevés olaj.

ezzel a "kenőccsel":) megkenem a besózott húsokat. vágok két közepes hagymát, amiket karikára vágok. a bekent húsokat a hagymával rétegezve lerakom egy jól záródó műa. dobozba, és hagyom éjjel pihenni.

másnap zsírozott tepsibe rakom át hagymástól, szaftostól.

szorosan lefóliázva sütöm kb 45 percig, majd fólia nélkül

rápirítok.

isteni omlós, szaftos, ízletes hús, ami rizzsel, krumplival nagyon kiadós.

ha sietős a főzés már pár óra múlva is ézerni a pác áldásos hatását:)

2012. márc. 7. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A családunk kedvence:


KURUC PECSENYE

A tarja szeleteket sózzuk-borsozzuk és ki klopfoljuk (azért fűszerezés után, hogy a rostok közé is jusson belőlük)


Ezután bőven bekenjük mustárral és hűtőben, lefedve minél tovább pácoljuk (több napot is akár) Én már készítettem úgy, hogy csak pár órát állt, úgy sem volt rossz :)


Tepsibe zsiradékot teszünk, arra tesszük az előzőleg lisztben megforgatott mustáros szeleteket.

Eleinte lefedve, majd fólia nélkül süssük ropogósra.


A liszttől isteni ropogós kérget kap :)


Hidegen is finom!

2012. márc. 7. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
Előző nap sózom, borsozom. Majd zsírozott, zománcos tepsibe rakom, tetejére karikára szelt hagymát + felszelt zöldpaprikát, köré a hasáb burgonyát. Pici vízzel meglocsolva fólia alatt puhítani, majd a végén pirosra sütni.
2012. márc. 7. 14:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
egyértelmű cigánypecsenye szalonnataréjjal:) nálunk nagy kedvenc és csak tarjából az igazi!!
2012. márc. 7. 18:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

ez az eredeti recept és lehetetlen elrontani legjobb!:

[link]

2012. márc. 7. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!