Mit csináljak csont nélküli, szeletelt tarjából?
szia! tegnap volt egy kérdés, hogy sertéstarjából mit csináljak ma? oda írtam egy pácolt tarja receptet, és visszaírt a kérdező, hogy nagyon finom lett.ha nem találod meg, írj vissz és szívesen leírom újra.
üdv.
Köszi, hogy írtatok. Az első receptet csináltam meg ma, de az is finom volt. Azért leírnátok a másik két receptet is, hogy legközelebb azokat is kipróbálhassam?
Köszi!
oké, írom a pácolt tarját. a hússzeleteket besózom.
egy tálkában összekeverek mustárt, kecsapot, ha van egy kis mézet, borsot kis olajat, aki szereti préselt fokhagymát is tehet bele.ezzel megkenem a húsokat.
fölkarikázok 2-3 hagymát és a bekent húsokat a hagymakarikákkal rétegezve beleteszem egy mélyebb tálba.
szorosan lefolpackozom.
ha van rá idő, még előző nap bepácolom, de két -három óra
is elég neki.
kizsírozott tepsibe teszem át a húsokat hagymával együtt.
pici vizet öntök alá és szorosan lealufóliázom a tepsit.
kb 45-perc-1-óra alatt finom puhára sül.
a hagyma szinte eltűnik, a hús szaftos, omlós, pikáns.
krumpli vagy rizsköret is illik hozzá.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!