Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol rontottam el az almás pitét?

Hol rontottam el az almás pitét?

Figyelt kérdés
néha szoktam sütni,és nem akar sikerülni.a tésztája nagyon száraz és kemény lesz sütés után.pedig amiket eddig kóstoltam idősebb nők,ismerősök amiket csináltak mindenkinél puha volt a tészta,hol rontottam el,és mit kéne másképp csinálni? vajjal dolgozom. lehet zsírral kéne?
2012. márc. 3. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Almás pitét én margarinnal és tejföllel készitem. De egy nagyon finom recept ez . Igy keresd. Macsfalatok. Almás pite. Én mindig ezt készitem. Nagyon hamar elfogy.
2012. márc. 3. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Kevés a zsíradék nem?
2012. márc. 3. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem is az lehet a baj, hogy nem elég zsíros, omlós a tészta, mindenképpen fel kell javítani a receptet.

Mekkora hőmérsékleten sütöd? Nem az a baj esetleg, hogy szárítod a tésztát?

2012. márc. 3. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
kb 160 fokon szoktam sütni.
2012. márc. 3. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:
ez a macsfalatok recept jól néz ki kipróbálom. köszi.
2012. márc. 3. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt kiprobálhatod! Nem fogod megbánni!
2012. márc. 3. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 A kérdező kommentje:
viszont úgy nézem nincs tejföl itthon :S azt lehet helyettesíteni tejjel mondjuk?
2012. márc. 3. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Még nem helyetesitettem tejjel de szerintem igen lehet de ne sokat tegyél bele
2012. márc. 3. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs tejföl, akkor tegyél bele annyi margarint, hogy összeálljon a tészta, én 1 tojás sárgáját és kis sütőport is szoktam beletenni, mindig finom puha és omlós.
2012. márc. 4. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
az igazi almás pite receptje: 30dkg liszt,20dkg vaj,10dkg porcukor,1 tojássárgája,reszelt citromhéj. a vajat gyorsan összemorzsolod a liszttel,bele a porcukor és a tojássárgája,meg a citromhéj. 30 percig hűtőben pihenteted,kettétöröd,átgyúrod. az egyik lapot kinyújtod,elősütöd,rá a fahéjas-almás töltelék,rá a másik fele a tésztának,és megsütöd. ez mindig bevált és puha volt
2012. nov. 9. 21:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!