Ki szereti az almás pitét? Nem az amerikaira gondolok, hanem a hagyományosra.





Én , illetve a családom nagyon szeretjük. most, hogy van már nyári alma, egyre többet sütök, többféle receptet szoktam alkalmazni.
a hagyományos linzer alapút, a bögréset a beledobálóst, és egy másik bögréset, ami két réteg piskótaszerű tészta között van a a reszelt pároplt alma.
Megpárolod? Ilyet nem is hallottam még.. jó lehet..
Bögrés almás?? Erről sem hallottam..





Én most sütöm! Remélem jó lesz! "Kértek Belőle?":))
Anyu receptje alapján.





igen, a gyúrt és a kevert pitéhez is megpárolok kb 2 kiló almát, ami tisztán , úgy másfél kiló lesz.
a beledobálósba, a bögrés sütimasssza tetejére szórok nyers almakockákat, úgy 4-5 almát kis kockákra vágva.
belesüllyed a sütibe és nagyon finom.
ha kéred reggel leírom, hogyan csinálom, persze attól függ melyikre vagy kiváncsi.
a két kevertnek egy a receptje, csak más a sütési módja.
Nyugodtan dobj emilt és mind jöhet:)) Köszi.
Egész jó lett, finii, csak ezek az új tepsik olyan kicsik..:((





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!