Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc eteled es italod?

Joros krisztina Tina kérdése:

Mi a kedvenc eteled es italod?

Figyelt kérdés
nekem a pilmenyi a kedvenc etelem meg a griz italom pedig szprajt kola zsevcsek stb!hat neked mi a kedvenc eteled italod?
2012. febr. 28. 13:51
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
50%
a hüje kétjé ,igy : hüjje
2012. márc. 1. 15:15
 52/53 A kérdező kommentje:
nem nagyon tudom hogy mi mibol keszul!de minek baj ha nekem nem lehet ugy irni kompjuteren mint nektek?
2012. márc. 5. 17:57
 53/53 anonim ***** válasza:
100%

"csunyanéni" én is szeretem a tejeskávét. Sőt nagyon sokan isszák a tejes kávét, de már a puccos caffe latte nevet használják.

Ez a pár oldal nagyon nagy. érdemes elolvasni mindenkinek aki röhögni akar.

De engem marhára érdekelt mi az a pilmenyi szóval elővettem a drága jóbarátunkat a googlet.

[link]

ez bizony pilmenyi.

A pilmenyi egy orosz töltött tésztaféleség, hasonlít az olasz raviolira, amit leggyakrabban hússal töltenek. A hagyományosan elkészített húsleves betétjeként is kiváló. Szása a tavasz beköszöntével zsenge borjúhúst ajánl hozzá, amit ledarálunk, sóval, borssal, apróra vágott vöröshagymával és petrezselyem zöldjével ízesítjük majd jól eldolgozzuk. A tésztája hagyományos gyúrt tészta, azzal a különbséggel, hogy tojásonként egy csapott evőkanál tejfölt adjunk hozzá.

hát itt a vége a pilmenyi harcnak.

hogy ne legyen off: minden levest imádok, a sült oldalasnak a zsírjában sült krumplival, majonézes salival (amiben még van egy kicsi csirkemell) nem tudok ellenállni. Emellett természetesen rántotthús krumplival, gyros, pizza.......MINDEN CSOKIS ÉDESSÉG, és leggyakrabban vizet iszom, a csapból, mert pénzkidobásnak tartom a bubimentes vizet megvenni :D

2012. aug. 4. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!