Mi a kedvenc eteled es italod?
Kiscillag ! Elárulok neked egy nagy titkot : nem egyedül én írogatok ide.
A "44 éves"
Kedves kérdező!
Én sem tudom, hogy mik ezek az ételek/italok, amikről beszélsz, és ahelyett, hogy oltogatnál mindenkit, igazán leírhatnád, hogyan készül, mi van benne. Ezt talán még 8 és fél évesen is tudod.
Tudod, tájegységenként változó ételek vannak, és nagyon soknak másfelé más a neve, mint ahol te élsz, sőt, sok étel helyi különlegességnek számít. Ilyen pl. a szegedi vagy bajai halászlé, mindkettő halászlé, de mindkettő másképp készül. Ilyenek az "ilyen-olyan módra" elkészített ételek is. Máshol másképp nevezik, vagy nem ismerik.
Kicsit több tisztelettel viseltess, főleg az idősebbek felé, bár ugye a kor az csak egy állapot, nem érdem... a tiszteletet mindenki megérdemli, még te is. Gondolom neked is jobban esik, és jobb kedven van, ha kedvesen szólnak hozzád az emberek, ismeretlenek. Nekem is, és mindenki másnak. Eszerint viselkedj kérlek, mert ettől nem leszel menőbb, vagy nagyobb, hanem pont, hogy gyerekesebb.
Én sem a 44 éves vagyok, hanem az, aki az első oldalon a gyrost, marhapörköltet, stb-t részesíti előnyben. És én most írok ide másodjára. Csak hogy tudd, kit oltogathatsz személyemben :)
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Szép , amit leírtál , igazad is van . De, félek nem fogja megérteni.
A "44 éves".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!