Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a kedvenc eteled es italod?

Joros krisztina Tina kérdése:

Mi a kedvenc eteled es italod?

Figyelt kérdés
nekem a pilmenyi a kedvenc etelem meg a griz italom pedig szprajt kola zsevcsek stb!hat neked mi a kedvenc eteled italod?
2012. febr. 28. 13:51
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Kislány,visszavehetnél a szádból mert nem csak az hogy írni nem tudsz hanem még bunkó is vagy....a hozzászólok pedig nem "hüjék"(még ezt sem tudod leírni),ezután pedig ne írd hogy "hany eves vagy??!!!" meg hogy hol laksz. Mások sértegetésétől nem leszel nagyobb,sőt lenéznek. :)

Felőlem hüLYézhetsz senki nem fog semmibe venni.

2012. márc. 1. 13:54
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és hogy ne legyek csúnya néni leírom nekem a kérdésedre a választ: rántott husi,tőtött káposzta,palacsinta,somlói,briós...stb!

ital: tea,víz,szörp,tejeskávé,tej

13:54 voltam.

2012. márc. 1. 13:56
 43/53 anonim ***** válasza:

"ital: tea,víz,szörp,tejeskávé,tej

13:54 voltam."

tejesávé ? Fúj!!!!

hany eves vagy , csunyaneni ?

(Bocsika :D)

2012. márc. 1. 14:03
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kis aranyos beszédű kérdező! :)

Nem idegeskedem azon hogy itt embereket lehülyézel stb stb...inkább szomorkodom,hogy ilyen trágár stílusban beszélsz ilyen pici létedre.De majd később rájössz hogy egy fiúnak sem kell egy ilyen csúnya beszédű lány :D

Volt elég sok rendes válaszoló aki leírta neked,hogy mi a kedvenc étele,itala annak ellenére,hogy te milyen csúnyán beszélsz...tudod szebben is lehetne. Sokan nem tudják hogy mi az a pilmenyi vagy a grízt mire érted ők megkérdezték szépen neked az lett volna a feladatod hogy elmagyarázd mi az nem pedig a lehülyézés,de ha ilyen gyerekes vagy akkor neked azt mondom,hogy aki mondja az mondja magára :) Az italok nevét pedig le sem tudod írni :) Akkor ki a hülye ?

Én csak elmondtam a véleményem. Valószínű ha kedves lett volna a válaszod nem írtam volna ilyeneket. :)

Azért én is leírom neked ha már feltetted a kérdést: krumplis tészta,rakott krumpli,bableves,gulyásleves,aranygaluska stb..

vizet iszok néha szörpöt,narancslét

2012. márc. 1. 14:05
 45/53 anonim ***** válasza:
100%

14:03!

Óó elnézést! Most te belekötöttél jajj ne! Azonnal mondd el hány éves vagy???!!! Hol laksz??

Ó ezt nem bírooom! :((

Csúnyanéni voltam.

2012. márc. 1. 14:09
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

Én nem írok erre semmit.A véleményem megvan. Attól hogy itt mi lecseszünk nem lesz jobb. Ugyanolyan maradsz..De majd az életben rájössz,hogy mit érsz el ezzel. :) Mit fognak rólad gondolni az emberek....

Kaja: Chilisbab,zöldbabfőzelék virslivel,fasírt krumplipürével,sült csirke salátával

Ital: Fanta,víz,tea

2012. márc. 1. 14:15
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Joros krisztina Tina !

Szeretnélek tájékoztatni , írtad , hogy magyarul írsz . Ezúton szeretnélek tájékoztatni , hogy a tulajdon nevek , így a saját neved kezdőbetűjét , magyarul , de nem fogod elhinni , még ukránul is nagybetűvel kell írni !

Viszont , a neved mellé a címedet is mellékelted ,ráadásul sorra "hüjézed" a hozzászólókat , fennáll a veszély , hogy valaki véletlenül felétek jár és nem sajnálja azt a két percet arra , hogy megálljon szájba vágni.

Hogy, eszem azt az okos kis buksi fejed ....

Kedves Csúnyanéni !

A tejeskávé napközis ital... Hogy lehet azt szeretni ?

aranycsillagkrisztina !

Végre válaszolok , mert mások is megtették :

töltött káposzta , Csülök pékné-módra ( ezt a csúnyanéni is szereti csak kihagyta , és hidd el van ilyen étel ), sör,sör,sör (pívo)

2012. márc. 1. 14:26
 48/53 anonim ***** válasza:
Ja , a 44 éves hüje voltam...
2012. márc. 1. 14:27
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

14:26!

Igaz a nagybetűs dolog amit írtál.

Valamit nem értek!Mit keres a kulcsszavak között a játékos,játék,otthon kifejezés ? A kérdést játékkból tetted fel ? :D Mert ha igen akkor csúnya kislány vagy ám. :DD

Nem szép másokat hü"j"ének nézni :)

Ha napközis a tejeskávé ha nem én szeretem! :D Ugye te is szereted kislány? ;)

Csúnyanéni

2012. márc. 1. 14:38
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Ви не знаєте, Google перекладач? Скільки вам років?
2012. márc. 1. 14:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!