Joros krisztina Tina kérdése:
Mi a kedvenc eteled es italod?
Figyelt kérdés
nekem a pilmenyi a kedvenc etelem meg a griz italom pedig szprajt kola zsevcsek stb!hat neked mi a kedvenc eteled italod?2012. febr. 28. 13:51
2/53 A kérdező kommentje:
hany eves vagy hogy nem tudod?pilemennyi csak ugy is lehet irni hogy pilmenyi!erted?
2012. febr. 28. 14:14
4/53 anonim válasza:
eteled=ételed
pilmenyi=valami orosz kaja
gziz=gríz (de mi? grízes tészta?)
Szprajt=Sprite
kola=Cola (Pepsi, Coca?)
zsevcsek=ilyen nem is létezik
5/53 anonim válasza:
Nekem sok kedvencem van, de amit most szívesen betolnék az egy sült libacomb, párolt vörös káposztával, zsemlegombóccal, és barna mártással.
Hozzá egy jó búzasör.
6/53 A kérdező kommentje:
mind letezik a zsevzsek ukranul van igazabol leirva es a pilemennyi nem orosz kaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hany eves vagy???!!!
2012. febr. 28. 14:22
7/53 anonim válasza:
Gyros, marhapörkölt, hagymás rostélyos, abbahagyhatatlan csirke, illetve sima víz, narancslé, nagyon ritkán szénsavas üdítő, akkor leginkább Fanta narancs.
8/53 anonim válasza:
"hany eves vagy???!!!"
Ez a következő kérdés?
Magyar nyelvű fórumon próbálj meg magyarul írni. Talán azt megértik....
9/53 A kérdező kommentje:
es nincs romanul irva semmi!!!
2012. febr. 28. 14:25
10/53 A kérdező kommentje:
magyarul irak csak nekem nincsenek ekezetek te huje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
2012. febr. 28. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!