Ha az épp karamelizálódott, folyákony cukrot hideg vízbe csurgatom, akkor az abban a formában megszilárdul, lehül és egybe kivehetem?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 20:28
2/4 anonim válasza:
Igen,de vigyázz,hogy a forró karamellel ne égesd meg magad.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi. ui: nem fog fröcskölni vagy ilyesmi, ahogy találkozik a karamell a hideg vízzel?
2012. febr. 25. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!