Szoktatok otthon hamburgert csinálni vagy inkább eljártok valahova hambizni?
Én így:
50 dkg darált hús (fele marha, fele sertéshús)
1 nagyobb hagyma
só
sok őrölt bors
2 evőkanál mustár
fél deci worchestershire szósz
kb. 2 evőkanál ketchup, 2 evőkanál mustár
1 egész tojás
(ha a massza túl laza, akkor 1-2 evőkanál zsemlemorzsa)
Szárnyasból még nem próbáltam, ki kell próbálni, szerintem úgy sem lehet rossz.
Majd írd meg milyen lett. :)
Szoktam itthon,és ha van az a mekis kuponos akció,akkor mekizünk is
Itthon ugy cinálom,hogy megveszem a hambizsömlét,paradicsom,hagyma,paprika,lapkasajt és saját készitésű húspogácsa bele,majd ketchup,majonéz,ki mit kér
Saját húspogi úgy készül,hogy fél kiló darálthús (helben darált szép hús,nem előrecsomizott zsiros),2 tojás,só,bors,1 kisparadicsompüré,1 zsömle amit előzőleg vizbeáztattam,kis zsír,összekeverem alaposan,ha kell bele,kis zsemlemorzsa még,és állni hagyom hűtőben éjszakára (12-24 órát áll,attól függ hogy jön ki az időm)
És bő olajban sütöm pici lángon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!