Otthon készített sajtot mivel érdemes ízesíteni?
Figyelt kérdés
Most készítenénk először és nem tudom mivel lenne érdemes ízesíteni. Fokhagymát kívéve tudnátok ajánlani valamit?
Olvastam, hogy lehet: bazsalikom, bors, kakukkfű... de nem tudom mivel finom igazán...
Előre is köszi a válaszokat!
2012. febr. 6. 10:37
1/6 anonim válasza:
Lilahagymásat ettem még, az is nagyon finom. Snidling is fini lehet.
2/6 anonim válasza:
Kömény, lilahagyma, fokhagyma, snidling, színes bors keverék, kapor, dió, szezámmag, chili, olívabogyó (szeletelt), zeller...
3/6 Richie66 válasza:
Véleményem szerint ennek csak a képzeleted szabhat határt!
Üdv: egy szakács!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de mivel első próbálkozás lesz, szeretnék biztosra menni :-))) Hagymás és csípős ízt nem szeretnék, mert a kislányaim nem szeretik. Ezért szeretnék valami finomat és nem túl extrát... A kömény nem rossz ötlet!
Valaki még ötlet? :-)
2012. febr. 6. 11:14
5/6 anonim válasza:
olivabogyó
fokhagyma
pörkölt mandula
friss bazsalikom/petrezselyem
zöldborsó
kukorica
más fajta sajt - gombóc szerüéne beletöltve
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!