Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudok házilag készített...

Hogyan tudok házilag készített hasábburgonyát ropogósra sütni?

Figyelt kérdés
Jelenleg le van fagyasztva. Lassú tűzön, vagy épp nagy lángon sül ropogósra a krupli? Mi a titok?
2011. dec. 15. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Forró olaj !!! Lassú tűz !!!
2011. dec. 15. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A titok a megfelelő burgonyában rejlik!! Ma már rengeteg krumpli kapható a piacon. Van kimondottan sütésre alkalmas, ebből lesz igazán ropogós.
2011. dec. 15. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi legutóbb épphogy olajon, sütőbe, tepsiben csináltuk és isteni ropogós lett - nem mellesleg fele annyira olajos.
2011. dec. 15. 20:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

En a Tefal olajsutore eskuszom:) Szulinapomra kaptam es nagyon jo!!!

Nem tudom pontosan mi a neve, de arra a masinara gondolok, amibe csak 1 kanal olaj kell.

20-30 perc alatt isteni finom, ropogos burgonya keszitheto vele!:)

Es meg egeszsegesebb is:)

2011. dec. 18. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!