Így jó lenne a brassói?
Életemben először szeretném csinálni...
Szóval húst kockára vágom, kevés zsíron pirítom, fűszerek rá (só, bors, paprika, delikát, majorana), pici víz rá,h szaftja legyen és sok zúzott fokhagyma. Serpenyőben félig megpíritom a kockára vágott krumplit. Utána a ketőtt összekutyulom egy picit olajozott tepsiben, pluzs párolt zöldborsó hozzá. Kb 10-15 percig még sütőm :) (Ha jó a krumpli...)
Vélemény???
Uborka salátát találnék hozzá^^
Tényleg arra tippek??? :) Szeretném feldobni,ha lehet... :)
Ezen nem fogunk összeveszni.D)
Mindenki másképp csinálja...
"
„éteke standard megjelenése alatt az ember mindig azt érti,hogy ha bemész egy étterembe,mit kapsz ezen a néven.Vannak kötelező dolgok.Hogy otthon hogyan csinálod,az telesen más kérdés. De,hogy mondjuk egy szakács vizsgán hogyan csinálod,ahhoz be kell tartani bizonyos szabályokat.” "
Végül is igazad van, akkor ezután hívjuk lecsónak, mert azt is lehet variálni.
Semmi bajom a pörkölttel, bár a paprikást jobban szeretem, de akkor "nevezzük nevén a gyereket".
Egyébként nem vagyok vendéglátós, "csak" szeretek főzni.
Ha a pontozós kérdést nekem intézted: nem én nyomkodok.
Jól hangzik :D
Bár már megcsináltam, de legközelebb majd megcsinem így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!