Mint frissen végzett szakácsnak, milyen tulajdonságokkal kell felvérteznem magam, hogy igazán jó szakács váljon belőlem? Pl. Nyelvismeret, nyitottság, stb. minden érdekelne!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nos ami engem illet, mindenképpen egy nívósabb helyen szeretnék elhelyezkedni, mert ez már régi álmom. Fontos számomra, hogy olyan szakácsoktól, séfektől tanulhassak, akik a szakma jó vagy kiváló szakembereit képezik és nem azt tanítják meg elsőnek, hogy hogyan kell a marhapörköltből, gulyáslevest készíteni.
A külföldi helytállásról pedig, felmerül bennem egy újabb kérdés.
Vendéglátó technikus a végzettségem és nekem angolból kellett középszintű vizsgát tennem, így ezzel a nyelvel szerintem elboldogulnék, DE ha azt veszem, hogy sokan mennek ki az Osztrákokhoz/Németekhez is, lehet inkább a németre kellene ráfeküdnöm?
Viszont szerintem angollal, az Államokban több lehetőségem lenne... ezek természetesen évek (a gyakorlat miatt) de szerintetek? és köszi a válaszokat!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nem tudom miért és lehet bennem van a hiba de engem Anglia annyira nem vonz.
Ha már angol terület, akkor inkább az USA.
A kinti életet pedig meggondolnám, mert amúgy sem vagyok egy nagy "itthon" párti de csak ha a lehetőségeket nézem és sokan vallják ezt, akkor külföld.
Tudatosan szeretnék készülni a szakmára és minden velejárójára.
Tehát szerintetek mik azok a jellemzők, amik egy jó szakácsot/séfet jellemeznek? köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!