Mint frissen végzett szakácsnak, milyen tulajdonságokkal kell felvérteznem magam, hogy igazán jó szakács váljon belőlem? Pl. Nyelvismeret, nyitottság, stb. minden érdekelne!
Nos ami engem illet, mindenképpen egy nívósabb helyen szeretnék elhelyezkedni, mert ez már régi álmom. Fontos számomra, hogy olyan szakácsoktól, séfektől tanulhassak, akik a szakma jó vagy kiváló szakembereit képezik és nem azt tanítják meg elsőnek, hogy hogyan kell a marhapörköltből, gulyáslevest készíteni.
A külföldi helytállásról pedig, felmerül bennem egy újabb kérdés.
Vendéglátó technikus a végzettségem és nekem angolból kellett középszintű vizsgát tennem, így ezzel a nyelvel szerintem elboldogulnék, DE ha azt veszem, hogy sokan mennek ki az Osztrákokhoz/Németekhez is, lehet inkább a németre kellene ráfeküdnöm?
Viszont szerintem angollal, az Államokban több lehetőségem lenne... ezek természetesen évek (a gyakorlat miatt) de szerintetek? és köszi a válaszokat!
Nem tudom miért és lehet bennem van a hiba de engem Anglia annyira nem vonz.
Ha már angol terület, akkor inkább az USA.
A kinti életet pedig meggondolnám, mert amúgy sem vagyok egy nagy "itthon" párti de csak ha a lehetőségeket nézem és sokan vallják ezt, akkor külföld.
Tudatosan szeretnék készülni a szakmára és minden velejárójára.
Tehát szerintetek mik azok a jellemzők, amik egy jó szakácsot/séfet jellemeznek? köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!